Ingrid Solesvik

Om Ingrid Solesvik

Inspirasjon og teknikk kan aldri erstatte den øvelse som kommer av et kontinuerlig arbeide med kunst. Jeg arbeider både figurativt og non-figurativt med olje, akryl, akvarell og blandingsteknikk, collage og forskjellige grafiske teknikker..

Jeg bor på Vestlandet ved kysten. Vår og sommer er dagene lange og lyse, men ofte kommer lavtrykkene inn fra Nordsjøen med vind og regn over land og farger himmelen i variasjoner av gråtoner. Landskapet er variert med fjord og fjell såvel som flatland. Det er en viss kjølig blåtone i lyset her, kanskje har det påvirket min forkjærlighet for blått og den kalde delen av fargeskalaen, – selv om jeg varierer og velger farger avhengig av hva jeg ønsker å si.

I akvarellene får jeg fram landskapsformer og gråværet.
I akrylmaleriet og collage er det ofte lek med former og farger.
Innen grafikken arbeider jeg både figurative og non-figurative.

Jeg opplever en berikelse i det å veksle mellom de ulike kunstneriske medier.

> Se mine arbeider her